Alkatech biedt hoogwaardige zonnepanelen, thuisbatterijen, laadpalen en elektriciteitswerken voor duurzame energie voor bedrijven en particulieren. Onze experts bieden deskundig advies voor een optimale installatie binnen 1 dag. Van elektriciteitswerken tot osmosereiniging van uw zonnepanelen garanderen we kwaliteit.

Hoe verloopt de installatie van zonnepanelen?

Vraagt u zich af hoe de installatie van zonnepanelen verloopt? Hoelang moet u wachten voordat u de zonnepanelen kan gebruiken? Dan is deze blog voor u!Eerste contactmoment:

Zodra u een aanvraag indient op onze website of contact opneemt met Alkatech, zal een van onze experts contact met u opnemen. Onze expert komt vrijblijvend op locatie langs om alles te bespreken met betrekking tot uw energieverbruik, zodat we kunnen berekenen hoeveel zonnepanelen u nodig heeft om uw dagelijkse activiteiten te ondersteunen, inclusief de aansluitingen.

Zodra de expert alle benodigde informatie heeft, stellen wij een op maat gemaakte offerte op. Nadat u de offerte hebt ontvangen, zal uw expert de offerte volledig toelichten, dit kan zowel persoonlijk als telefonisch.De installatie:


Nadat de bestelling is geaccepteerd, bestellen wij alle benodigde materialen bij onze vertrouwde leveranciers en stellen we het technische plan op. We kiezen samen een datum voor de installatie. Houd rekening met een wachttijd van gemiddeld 2 tot 3 weken voordat de installatie plaatsvindt. Voor de installatie komt een team naar u toe, bestaande uit een elektricien en een dakwerker.

Meestal begint het team 's ochtends met de installatie en is een installatie van 10 zonnepanelen in de namiddag voltooid. We kunnen tot 40 zonnepanelen op één dag installeren.Onafhankelijke keuring:

Nadat de zonnepanelen zijn geïnstalleerd, nemen we contact op met een onafhankelijke keuringsinstantie. Deze onafhankelijke keuringsinstantie zal vervolgens contact opnemen met de klant om een afspraak te maken voor de volledige inspectie van de installatie. Zodra het keuringsrapport gereed is, is het tijd om contact op te nemen met Fluvius. Vanwege recente privacywetgeving mogen wij dit niet namens de klant doen, maar we kunnen uiteraard assisteren bij het indienen van deze melding. Fluvius heeft doorgaans een doorlooptijd van ongeveer 1 tot 3 maanden voor deze procedure. Tegelijkertijd met de melding kan u een premie aanvragen bij Fluvius (indien van toepassing).

 

Kortom, als u vandaag contact opneemt met Alkatech, kunnen uw zonnepanelen binnen 2-3 weken na de offerte worden geïnstalleerd. Na de installatie volgt een onafhankelijke keuring, en tot slot worden de zonnepanelen gemeld bij Fluvius. Zodra alle officiële stappen zijn voltooid, kan u genieten van voordelige en groene energie. Als u vandaag de overstap maakt naar groene energie, kan u gemiddeld binnen 2 maanden afscheid nemen van die dure energierekeningen.

Alkatech biedt hoogwaardige zonnepanelen, thuisbatterijen, laadpalen en elektriciteitswerken voor duurzame energie voor bedrijven en particulieren. Onze experts bieden deskundig advies voor een optimale installatie binnen 1 dag. Van elektriciteitswerken tot osmosereiniging van uw zonnepanelen garanderen we kwaliteit.

Wilt u graag meer weten?

Onze vakmensen staan u graag te woord. Maak vandaag een vrijblijvende afspraak met ons team en ontdek hoe wij samen kunnen gaan voor een energiezuinige toekomst bij uw thuis!